Even voorstellen

Laatste reactie 15/01/2020 18:12 door Corinne
· Markeren als ongelezen
Antoinette Hoek 1 week geleden geplaatst
Hallo allemaal,

In de opvoeding van mijn zoontje en vanuit mijn eigen jeugd loop ik vaak tegen issues aan. Op zoek naar oplossingen kwam ik de matrixmethode tegen via mijn lieve buurvrouw. Mijn enthousiasme was gewekt en ik heb mezelf vrij snel ingeschreven voor de pilot cursus in Amersfoort. In het dagelijks leven werk ik als projectleider in een bouwgeralateerd bedrijf op een creatieve marketing afdeling. Omringd door gevoelige en creatieve personen merk ik hoe je kunt worstelen met de haantjes om ons heen. Hoe ik de Matrixmethode ga toepassen zal de toekomst uitwijzen, in ieder geval weet ik nu al dat zowel ik als mijn zoontje hier veel baat bij gaan hebben. De eerste collega's hebben al aangegeven best als proefpersoon willen fungeren ;)

Veel groeten Antoinette
Ellen van Heugten-Hagelaar 6 dagen geleden geplaatst
wat goed Antoinette dat je jezelf hebt ingeschreven. Fijn dat je nu al weet dat je er binnen je gezin veel baat bij gaat hebben. Naast dat ik er met liefde anderen mee help, vragen mijn kinderen zelf af en toe om hen te MatriXen. Hoe mooi is dat!
reactie op @ellenvanheugten-hagelaar:
Antoinette Hoek Vandaag eerste trainingsdag gehad en alleen maar enthousiaster! En ik denk inderdaad dat mijn zoontje er best wel eens om kan gaan vragen, het past bij hem als persoontje :)
6 dagen geleden

Beantwoorden

🔥 Corinne Brandenburg 5 dagen geleden geplaatst
Wat fijn! Maar ook op jouw werkvloer kan je heel veel gaan betekenen Antoinette. Fijn dat je eerste trainingsdag zoveel enthousiasme heeft gebracht bij jou.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 January 2020 om 10:02
Aantal lezers 13
Aantal reacties 4