Geloof er geen klap van..

Laatste reactie 22/12/2019 20:30 door Rob
· Markeren als ongelezen
Anouk Netten 2 maanden geleden geplaatst
Een dame zit tegenover me. Burn-out en meer ellende. Ze heeft al flink wat aangepakt met oa de MM. Als we samen kijken naar een stappenplan op weg naar zelfstandig functioneren begint ze te huilen. Al dat MatriXen is wel leuk zegt ze maar mijn grote probleem kun je er écht niet mee oplossen. Haar “probleem” is haar dochter. 15 jaar oud, dyslectisch. Al meerdere hulpverleners bezocht waaronder 2x een dyslexie groep. Ik leg uit wat de MM op IQ gebied voor haar dochter kan betekenen. Moeder is septisch, gelooft er geen klap van. Ik bied aan dochterlief te MatriXen. Heeft het geen effect dan betalen ze niet en andersom. Dochterlief komt langs. Produceert een alfabet met kleine en grote letters. Geen letter is even groot. De d en t zijn een andere kleur dan de overige letters. Woordenboeken heeft ze niet. We gaan aan de slag. Aan het eind van de coaching heeft ze een Nederlands en apart Engels woordenboek. Ze leest en leest. Ze stottert niet, ze herkent direct de Engelse woorden. Ze geloofd het niet. Ze zegt dat het vast komt omdat ze deze tekst al eerder gezien heeft. Vanuit het niks leest ze een andere zelfgekozen tekst. Ook dit gaat een stuk beter. Verrast gaat ze naar huis. Een paar dagen later krijg ik een app van haar. “Mama komt van de week naar je toe. Ze neemt het geld voor je mee!... daarna is het even stil. “Ik heb een 9 voor Engels gehaald, zegt ze! Weet je ik ben er zo blij mee maar het voelt nog zo raar!”
Mireille Molenaar 2 maanden geleden geplaatst
Geweldig Anouk! Wat weer een prachtig resultaat! 
Judith Stienen 2 maanden geleden geplaatst
Fantastisch Anouk! Dankjewel voor het delen.
Sandra van Ginkel 2 maanden geleden geplaatst
Super Anouk, wat een voldoening geeft MatriXen toch hè.!
Anja Jansen 2 maanden geleden geplaatst
Wat top. Ook zo leuk dit te lezen,want het lijkt nog steeds een soort toveren. Bedankt voor je verhaal
Lisette Gastel - de Jong 2 maanden geleden geplaatst
Fijn he hoe je met een constructie (als het niet helpt betaal je niet) mensen toch kan laten Kennis maken met de MM en zij het effect merken. Dank voor het delen!
reactie op @lisettegastel:
Esther Verwoord Je moet je soms wel voorbereiden op onbewust gedrag van mensen die geholpen worden. Ik heb zo een heel gezin geholpen en ze zeggen dat het zo fijn is dat alles nu veel beter loopt en dat de kinderen het beter doen op school en geen last meer hebben van pesten etc. Maar de enige betaling die ik tot nu toe daarvoor 'krijg' is de belofte dat ze zeker door zullen verwijzen...
Leergeld voor mij dat als je het zo doet, je heel erg duidelijk moet zijn. Maar vragen om vergoeding doe je niet als het werk succesvol afgerond is.
1 maand geleden

Beantwoorden

Anouk Netten Het is net hoe je het aanpakt en wat voor jou als persoon goed voelt. Vanuit dit gezin heb ik nog 2 cliënten gekregen en een oom. Uiteindelijk dus 3 vol betalende cliënten eraan over gehouden en rondlopende reclamezuilen.
4 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Corinne Brandenburg 4 weken geleden geplaatst
Dank je wel voor het delen, echt heel fijn om te lezen zulke berichten. Wat moet dit een verademing zijn geweest voor deze meid. Heerlijk dat zij nu weer verder kan.
Rob Mandjes 4 weken geleden geplaatst
Top gedaan!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 October 2019 om 20:03
Aantal lezers 39
Aantal reacties 10