Hallo Allemaal

Laatste reactie 13/09/2019 16:49 door Ellen
· Markeren als ongelezen
P.Janssens Janssens 1 jaar geleden geplaatst
Mijn naam is Prashanti en in juni heb ik de 5 daagse training gevold. Ik ben ambulant begeleider in de zorg. Ik heb de EMDR opleiding gedaan. Toen ik hoorde van de Matrix methode was ik gelijk erg enthousiast, Zoveel makkelijker en minder belastend voor diegene die vraag heeft en ook voor diegene die de sessie geeft. Belangrijkste is natuurlijk bij gebruik van Matrix Methode dat diegene met de vraag de eigen regie heeft in tegenstelling tot EMDR waar je afhankelijk bent en blijft van therapeut.
Ik werk nu alleen nog maar met de MatriX Methode. 
Verder bied ik meditatie en retraites aan op mijn eigen woonplek., een prachtig landgoed in de natuur in Rossum in Twente. ( https://sachakripa.nl)
De MatriX methode is een welkome aanvulling in de retraite.; Eerst de splinter weghalen zodat mensen makkelijker kunnen mediteren. Om met de woorden van  Ingrid af te sluiten: Hoe mooi is dat? Heel mooi.
Ik ben heel dankbaar dat ik de MatriX methode kan toepassen in mijn werk en voor mezelf. Het heeft me erg geholpen met mijn valkuil om problemen van anderen te willen oplossen en me verantwoordelijk te voelen  Hoe fijn dat ik nu zelf elke dag mijn hoofd en schouders leek maak en de regie bij de ander laat.
Chrit Werdmölder-Smeets 1 jaar geleden geplaatst
Welkom Prashanti! Mooi hoe je de verschillen benoemd tussen EMDR en MatriX. Heel helder.
Casper Kemperman 1 jaar geleden geplaatst
Wat een mooi bericht @prashantijanssens. Heel fijn om je te leren kennen in Horn en tijdens de inspiratiedag afgelopen zaterdag.

Heb je je eigen video al eens gezien? Heel waardevol wat je daar zegt: https://youtu.be/t6dxhLkXSg0
P.Janssens Janssens 1 jaar geleden geplaatst
Nee had ik nog niet gezien. Wat leuk! Dank he Casper
Ellen van Heugten-Hagelaar 1 jaar geleden geplaatst
Mooi hoe je de regie nu bij de ander kunt laten prashanti! Fijn om je te leren kennen in Horn. Zeker tot ziens bij een van de evenementen van het MMI of hier in de community!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 September 2019 om 14:07
Aantal lezers 15
Aantal reacties 5