Heel erg blij

Laatste reactie 02/11/2019 11:46 door Judith
· Markeren als ongelezen
Anja Jansen 2 weken geleden geplaatst
Ik weet niet wie er blijer was. Meisje uit groep 8 die ik coach in het schoolmaatschappelijk werk of ik?
2 weken geleden hebben we haar hoofd opgeruimd. Ik haalde haar nu uit de klas en op de gang al vertelde ze dat het zo goed voelde dat opgeruimde hoofd. Haar ouders waren ook zo enthousiast dat ze dat ook wel wilden. Ze heeft toen met haar vader en met haar moeder hun hoofd opgeruimd, helemaal toppie.
Tijdens het gesprek nu wilde ik verder  gaan met haar klachten, gericht op iemand die haar steeds treiterde en haar gehuil steeds. Maar.....het was er niet meer. Zo prachtig vonden we allebei. Ik vertelde nog wat meer over wat ik metde MatriX kan doen als uitleg. Toen zei ze: Mijn vriendin is bang voor honden. Ik kan haar zo ook best helpen. Ze gaat het  haar vriendin vragen maar ik raad haar aan dat als haar vriendin het wil ik haar wel zoal coachen.
Hihi, heb ik anders niets meer te doen!!
Sandra van Ginkel 2 weken geleden geplaatst
Geweldig Anja👍😃
Chrit Werdmölder-Smeets 2 weken geleden geplaatst
Wat een mooi proces voor dit meisje. Ze is aan het ontdekken dat ze echt iets kan betekenen voor een ander. Wie weet een toekomstige MatriXcollega. 😁Krachtig hoor. En er zijn nog genoeg hulpvragers over hoor!
Judith Stienen 2 weken geleden geplaatst
Gaaf die eigen regie én het zelfvertrouwen bij dit meisje. Lief dat ze ook aan haar vreindin denkt. Mooi dat je MM kan inzetten in schoolmaatschappelijkwerk Anja. Blijf je je mooie ervaringen delen? Dankjewel voor deze!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 November 2019 om 20:05
Aantal lezers 12
Aantal reacties 4