Stel jezelf voor

Laatste reactie 12/01/2020 10:32 door Annemieke
· Markeren als ongelezen
Annemieke de Jong-Dijkshoorn 2 weken geleden geplaatst
Ik lees al even mee, maar heb mezelf nog niet voorgesteld.

Ik ben Annemieke de Jong. Al enige jaren gebruik ik de MatriXmethode. Vandaag nog geweldig om te zien dat iemand het gevoel van missen weer kon voelen.
Ik heb m’n eigen praktijk waar ik ouders en kinderen coach die onzeker of boos zijn. Een prachtig beroep waar ik enorm van geniet te kunnen doen wat ik goed kan. Daarnaast werk ik vanuit mijn praktijk ook op scholen om kinderen met leer- en/of gedragsproblemen binnen het regulier te houden. Ik kom steeds meer thuiszitters of bijna thuiszitters tegen. Heftig en dankbaar werk om een positieve bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van leerlingen. Ieder mens wil gehoord en gezien worden.
Lisette Gastel - de Jong 2 weken geleden geplaatst
Mooie resultaten Annemieke en inderdaad; ieder mens wil gehoord en gezien worden. 
Corrie Mors 1 week geleden geplaatst
Daarnaast werk ik vanuit mijn praktijk ook op scholen om kinderen met leer- en/of gedragsproblemen binnen het regulier te houden.

Dag Annemieke, dit is iets waar ik ook meer op wil richten. In welke regio werk je? Wordt je gevraagd door scholen zelf of via gemeente/leerplicht?
Groet Corrie
Annemieke de Jong-Dijkshoorn 1 week geleden geplaatst
Hoi Corrie,

Regio Rotterdam. Inmiddels (ik ben zes jaar bezig) word ik door scholen gevraagd en ken ik mensen van het samenwerkingsverband.

In het begin heb ik veel aan koude acquisitie gedaan: ben gewoon gaan bellen om te vragen aan de intern begeleiders of ik eens langs mocht komen. Ik stopte dan pas met bellen tot ik een ja had met een afspraak voor de week erna. Werkte super! Soms mocht ik langskomen, soms mocht ik een mail sturen. Ook het mailen bleek effectief. Een van de beste zetten die ik heb gedaan was een praatje op een IB-netwerk. Daardoor werd mijn naam in die wijk regelmatig genoemd aan ouders of binnen een school.

Succes!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 January 2020 om 21:53
Aantal lezers 24
Aantal reacties 4