Veronique Renting

Laatste reactie 10/01/2020 22:49 door Lisette
· Markeren als ongelezen
Veronique Renting 1 week geleden geplaatst
Hallo allemaal, 

Mijn naam is Veronique Renting en ik ben op 1 januari begonnen aan de pilot. De trainingsdagen volg ik in Zwolle. 
Na bijna 20 jaar lesgeven, op zowel basis- als het voortgezetonderwijs, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. 
Ik werk nu met gezinnen waar kinderen met een hechtingsstoornis opgroeien, maar we worden ook gevonden door geadopteerde volwassenen die op zoek zijn naar het hoe en waarom van hun gevoel en gedrag. 
Aangezien het opvoeden van een kind met hechtingsproblematiek bergen energie vraagt en het zeer stressvol kan zijn, heb ik besloten om mij te verdiepen in MM. Ik hoop na afronding van de pilot mensen hiermee meer rust te kunnen geven, én om (secundaire) trauma's op te kunnen ruimen. 

Ik ben heel benieuwd wat ik allemaal ga leren.

Groeten, 

Veronique Renting 
Chrit Werdmölder-Smeets 1 week geleden geplaatst
Welkom @veroniquerenting​. Dit gaat zeker een hele mooie aanvullende tool zijn in je werk. Al die volle hoofden van de ouders hebben alleen al baat bij het hoofd opruimen. En trauma's onttriggeren op een snelle effectieve en veilige wijze is zo mooi om te mogen toepassen.
Veel succes in Zwolle!
🔥 Corinne Brandenburg 1 week geleden geplaatst
@veroniquerenting..Welkom hier. Ook ik heb de stap genomen om na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs voor mijzelf te beginnen. Vind het nog wel spannend. Werken met de MM is een geweldige tool. Heb het veel gebruikt in en buiten de klas. Geniet deze dagen en laat je verwonderen. Succes!
Judith Stienen 1 week geleden geplaatst
Welkom @veroniquerenting​! Gaaf dat de deelnemers uit de pilot flexibel zich hier voorstellen. Mooie doelgroep! Zowel de hechtingsproblematieken als de zoekende geadopteerde volwassenen. Dankbaar werk ook, lijkt me. Wat zul je profijt gaan hebben van deze mooie tool! Veel plezier.
Lisette Gastel - de Jong 1 week geleden geplaatst
Wat leuk dat je al actief bent op de community en je op deze wijze al te kunnen begroeten in de wereld van de MatriXmethode! Heel veel plezier gewenst bij de pilot training, ik ben heel benieuwd wat je na de training zegt en hoe je de methode toe gaat passen.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2020 om 12:37
Aantal lezers 9
Aantal reacties 5