Voorstellen

Laatste reactie 27/10/2019 14:13 door Jeanet
· Markeren als ongelezen
Jeanet Verbij 1 maand geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Mijn missie is juist zoveel mogelijk trauma en gedoetjes te voorkomen in gezinnen dmv ze meer regelmaat, rust en plezier te laten ervaren. Heb zelf een therapeutisch gezinsspel ontwikkeld waarbij het voor mijzelf het een helingsproces is geweest. De traumatische plotselinge dood van mijn moeder( nu 8 jaar geleden) heeft dat in gang gezet. Van rouwverwerking naar liefde. Nu ben ik heel erg geïnteresseerd in traumaverwerking en hoop hier veel te leren. Mijn vaardigheid is haarkunstenaar,( kapster en eigenaar van twee zaken) en daarmee help ik mensen zowel met de buitenkant als binnenkant. Dit wil ik heel graag professioneler gaan doen dan heb ik mijn cirkel compleet. Het praat en luistert makkelijk als ik met iemands haar bezig ben ( buitenkant) om ook met de binnenkant te helpen :-))
Voor wie wil mag een kijkje www.workthatout.nl het lezen van mijn verhaal maakt veel duidelijk.
Dankbaar om in deze groep te zitten en veel te leren. Met nieuwsgierige groet Jeanet
Judith Stienen 1 maand geleden geplaatst
Gezellig dat je er bent, hier in de community! Heb je de 5daagse gevolgd? Of ben je je aan het oriënteren en is je interesse gewekt voor de MatriXmethode? 
Jeanet Verbij 1 maand geleden geplaatst
Nog niet maar mijn interesse is gewekt :-)
reactie op @jeanetverbij:
Judith Stienen Leuk om te horen! Je website gezien en mooi verwoord 'je verhaal'. Gaaf dat er zoiets moois komt na intens verdriet. De MatriXmethode in (jouw) twee kapperszaken, dat is weer een mooie plek om de methode tegen te gaan komen. Zo breed inzetbaar. Écht waardevol. Geniet van wat je tegenkomt! En stel gerust al je vragen. De aanwezige MatriXprofessionals beantwoorden deze graag.
1 maand geleden

Beantwoorden

Lisette Gastel - de Jong 1 maand geleden geplaatst
Welkom Jeanet! Wat leuk dat je interesse hebt in de MatriXmethode. De combinatie die je noemt in je stukje komt op mij over als een hele fijne combinatie. Even op je website gekeken en wat een tof spel heb je ontwikkeld. Krachtig hoe je jouw verhaal omzet naar iets tastbaars voor andere gezinnen.
Succes en plezier met het rondstruinen hier.
reactie op @lisettegastel:
Jeanet Verbij Dankjewel Lisette 🙏🤗
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 October 2019 om 09:29
Aantal lezers 15
Aantal reacties 6