"Wauw, nu is mijn hoofd opgeruimd en is er ruimte!"

Laatste reactie 15/11/2019 20:13 door Laura
· Markeren als ongelezen
Laura Goossens 1 maand geleden geplaatst
Hallo, ik ben Laura Goossens en het bovenstaande vertelde mijn zoontje van 11 jaar over de tekening van zijn hoofd. Ik had zojuist de opdracht hoofd opruimen bij hem geoefend. Dit had ik namelijk de dag ervoor, op dag 1 van de opleiding, geleerd. Ik wilde zo snel mogelijk het geleerde oefenen met kinderen. Ik werk namelijk al ruim 19 jaar in het basisonderwijs. Eerst als leerkracht en sinds 5 jaar ook als intern begeleider. Met de Matrixmethode denk ik nog meer preventief te kunnen handelen. In gesprekken met kinderen heb ik een snelle methode om een negatieve lading weg te halen. Want wat zijn er op de basisschool al veel kinderen met paniekaanvallen, buikpijn, hoofdpijn, trauma's, enz. Mijn doel is deze kinderen binnen school, in een veilige omgeving te kunnen helpen. En ze niet meteen door te sturen naar externe instanties. Binnen mijn stichting zijn er al meerdere Matrix coaches. Ik hoop samen met hen nog meer collega's enthousiast te maken. En deze mooie methode samen te verspreiden!
Lisette Gastel - de Jong 1 maand geleden geplaatst
WoW wat gaaf Laura. Lijkt me fijn om dit toe te kunnen passen bij jonge kinderen. Dan krijgen ze een mooie stabiele basis voor hun leven mee.
veel succes en plezier!
Mireille Molenaar 1 maand geleden geplaatst
Heel mooi Laura! Succes! 🍀 
Ellen van Heugten-Hagelaar 1 maand geleden geplaatst
Zo mooi Laura. Fijn dat jullie het binnen school zo in mogen zetten! Let it grow!! (Je bent een collega van Marian Drabbels, toch?)
reactie op @ellenvanheugten-hagelaar:
Laura Goossens Ja, leuk hè. Al bij enkele ingezet zelfs. Ik werk ook voor stichting GOO, waar inderdaad Marian werkzaam is.
3 weken geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 October 2019 om 21:03
Aantal lezers 20
Aantal reacties 5