Zo werkt de MatriXmethode Community

Laatste reactie 16/02/2019 13:54 door Sandra
· Markeren als ongelezen
Ingrid Stoop 10 maanden geleden geplaatst
Vooral in het begin en als je nieuw bent, wil je weten hoe de Community werkt en wat je er kunt doen. Daarom zijn er enkele veelvoorkomende vragen al beantwoord.

Lees deze eerst door zodat je onder andere:

∙ Een vraag stelt die niet voor iedereen (particulieren of (MatriX)professionals) bedoeld is
∙ Hoe je weet welke berichten nieuw zijn
∙ Een antwoord ontvangt van een specifiek iemand
∙ Hoe je in contact komt met anderen in een (besloten) board
∙ Begrijpt hoe je punten krijgt
∙ Weet wat je in de Community kunt doen en wat niet
∙ Succesverhalen deelt
∙ Waar je jouw online training(en) vindt (bij 'Mijn producten en diensten')

Zo maken we samen deze online omgeving bruisend, leerzaam en waardevol voor iedereen.

Bekijk alle veelgestelde vragen hier: https://matrixmethode-community.nl/boards/veelgestelde-vragen.
Anita Paar 9 maanden geleden geplaatst
Wat ik merk en heel jammer vind is dat er niet echt snel gereageerd wordt op een vraag. Ik heb intussen al wat vragen gesteld waar niet, of zo goed als niet, op wordt gereageerd.

Mensen moeten misschien nog even wennen aan deze community, maar dit was wel de reden dat de Hypnose-community alweer snel een eigen facebook-pagina had. Daar heb je heel snel antwoord. Dus ik hoop dat  de MatriXmethode-collega's hier snel hun weg vinden.
Casper Kemperman 9 maanden geleden geplaatst
@anitapaar​, het is inderdaad jammer dat je geen antwoord krijgt. Waar heb je de vraag gesteld? En heb jij een idee hoe we dit kunnen verbeteren? 
Anita Paar 9 maanden geleden geplaatst
@casper​ Ik heb de vragen gesteld in de groep MatriXnieuw, want daar is deze o.a. toch voor bedoeld? Hoe je dat zou kunnen verbeteren weet ik niet echt. Ik zal er eens over nadenken.
reactie op @anitapaar:
Casper Kemperman Daar is het inderdaad voor bedoeld ja. Blijkbaar weten de anderen het antwoord op je vraag niet? Ligt er natuurlijk aan welke vraag je hebt gesteld (moeilijke, makkelijke), maar het is wel fijn als mensen reageren. Misschien is taggen een oplossing om sneller antwoord te krijgen en dan krijgen ze meteen meer ervaring met de community. 
9 maanden geleden

Beantwoorden

Anita Paar Ik zou mensen kunnen taggen, maar dan krijg ik van specifiek van hen antwoord. Het kan dus zijn dat ze het ook het niet weten, terwijl een ander het antwoord wel heeft.
Daarbij ken ik op deze community niet veel mensen. Ook zag ik net dat het overgrote deel zich nog niet heeft aangemeld op de community. Uitwisseling blijft nu op een erg laag pitje.

Ik heb ook geen idee hoe je deze mensen zou moeten bewegen om actief te worden op de community. Ik kom ook alleen maar hier als ik op de laptop zit, niet via mijn mobiel. Bestaat er geen app hiervoor zoals facebook? Dat zou al een stuk kunnen schelen.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Casper Kemperman @anitapaar​, Er is op dit moment een meta-versie voor de app, maar die wordt nu nog getest. Als alles goed werkt, dan zijn jullie de eerste die weten dat het beschikbaar is.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Chrit Werdmölder-Smeets @anitapaar ik gebruik de community ook via mijn mobiel en IPad. Werkt prima. Ik heb een bladwijzer op mijn scherm gezet en het werkt eigenlijk gewoon als een app.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Casper Kemperman Oplossingsgericht denken, daar hou ik van.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Anita Paar Bedankt voor de tip. Ik heb hem nu idd op mijn startscherm staan. Ik moest alleen wel even op internet opzoeken hoe je dat precies doet, maar dat is natuurlijk maat 1x 😁
9 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Sandra Wesenaar 9 maanden geleden geplaatst
Ik zit in basis en in nieuw, en had je vragen gelezen Anita. 
Ik ben te nieuw ook (okt 2018 de 5-daagse gedaan) om er idd antwoord op te kunnen geven. Dan missen we vermoed ik de gevorderde MatriXers.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2019 om 08:30
Aantal lezers 145
Aantal reacties 11